The ultimate pilgrimage to connect with your soul is now! Time is changing and you are asked to return to your core natural being

Earthmama

Thuiskomen bij jezelf

Met alle afleidingen die ons dagelijks leven biedt, is het vaak moeilijk om bij jezelf te blijven. Wat wil ik nu? Waar wordt ik blij van? Soms kom je op het punt dat je het even gewoon niet weet en soms is het al te laat en schiet je in een burnout of depressie. Het is zo belangrijk goed voor jezelf te blijven zorgen en in verbinding te blijven met wat jou blij maakt.  Uit eigen ervaring weet ik dat de Natuur je hierbij kan helpen. Een mooie wandeling in een bos, kan al snel je hoofd helpen leegmaken en je weer inzicht geven in de dingen die echt belangrijk zijn. Uiteindelijk ben je een natuurmens, onderdeel van deze mooie aarde. Ik help je graag om die verbinding weer te maken en je op weg te begeleiden naar jezelf.

Holistisch advies en begeleiding:

Als HR Adviseur heb ik meer dan 15 jaar ervaring opgedaan bij verschillende organisaties, profit en non-profit. Daarnaast heb ik als (levens)loopbaanadviseur veel mensen verder op hun pad geholpen. Mijn visie is dat wanneer mensen op de juiste plaats zitten, zowel de organisatie als de medewerker profijt hebben van deze situatie. Sinds 2022 heb ik me verder ontwikkeld als Leefstijlcoach en begeleid ik ook mensen naar een gezonde leefstijl. Een gezonde leefstijl gaat niet alleen over gezonde voeding en beweging, maar ook over zingeving, ontspanning en mentale gezondheid. Daarbij is het belangrijk dat je je bewust wordt van jouw gedrag en hoe je deze zou kunnen aanpassen. Uiteindelijk gaat het in het leven om welzijn op allerlei gebieden.

Earthmama Connects biedt programma’s die je kunnen begeleiden bij het hervinden van je natuurlijke balans en je eigen kracht.  Aan te raden bij:

Stress klachten

Burnout

Trauma verwerking

Begeleiding bij een ziekte

Inspiratie opdoen

Met wandelingen, natuurmeditaties, mindfulness oefeningen en coaching kan je relatief snel weer de draad oppakken in je leven. Earthmama Connects verzorgt ook programma’s voor bedrijven die helpen bij verzuim. Voor meer informatie: earthmama@manontromp.com

Leave a Reply