Aardevrouwen Gathering

Loading Events

« All Events

Aardevrouwen Gathering

June 14 @ 2:00 pm - June 16 @ 5:00 pm

Een oproep aan alle Aardevrouwen: kom en laat je stem horen. Je krijgt de gelegenheid om je verhaal te vertellen. Wat draag jij bij aan de aarde: waar gaat jouw aandacht naar uit? Dit is de tijd dat het vrouwelijke weer in balans wordt gebracht met het mannelijke. Vrouwen zijn de voortrekkers van de nieuwe tijd, nog nooit zijn er zoveel vrouwen actief geweest in het ontwikkelen van zichzelf en hun verbinding met de aarde. Hoe kunnen we met elkaar zorgen voor een betere balans, een betere wereld? Hoe kunnen we thuiskomen bij onszelf en op de aarde?

 

Wat is jouw visie?

Je krijgt de mogelijkheid om met elkaar je visie uit te wisselen in vrouwen cirkels, die ieder een eigen levensthema hebben: Geboorte, Opvoeding, Onderwijs, Relaties, Gezondheid, Persoonlijke Ontwikkeling en Dood. We gaan onze visies voor een meer natuurlijke toekomst samenstellen en de bedoeling is dat we deze visie naar buiten brengen, zodat we anderen kunnen inspireren. Dit kan via meerdere kanalen: social media, een boek, podcast of video.

Het weekend wordt afgesloten met een mooi Zomer Solstice Ritueel om onze gezamenlijke visies in de kracht van de zon te zetten.

Details

Start:
June 14 @ 2:00 pm
End:
June 16 @ 5:00 pm
Website:
https://hipsy.nl/shop/36601-aardevrouwen-gathering

Venue

Zonnehuis Loenen
Beekbergerweg 25
Loenen, 7371 EV Netherlands
+ Google Map
Phone
0612294580
View Venue Website

Organizer

Earthmama Connects
Phone
0612294580
Email
earthmama@manontromp.com
Translate »