25 April – 2 mei 2023

Als je voelt dat je een speciale band hebt met Avalon en je voelt dat je geroepen wordt, dan is deze reis voor jou. Avalon vraagt je om te komen helpen om de aarde voor te bereiden op de veranderingen die al plaatsvinden. Avalon is het mythische land dat bekend is uit vele legendes. Avalon brengt transformatie en liefde in een tijd van verwarring en chaos. Het is tijd om haar vrouwelijke kracht te ontketenen om de liefde in de wereld te brengen, een wereld die klaar is voor verandering. Avalon brengt de magie in iedereen naar boven en als je haar roep hoort, weet je dat het tijd is. Deze reis vindt plaats terwijl we ons voorbereiden op de Beltane, festival van Vruchtbaarheid. Een grote happening in Glastonbury waar we bij aanwezig zullen zijn.
 
We nodigen je uit om de magie van Avalon zelf te ervaren en met ons mee te gaan naar het zuidwesten van Engeland, waar we de legendes zullen volgen en krachtplaatsen van Avalon zullen bezoeken. We nemen je mee naar Glastonbury, een spiritueel pelgrimsoord, ook wel The Isle of Avalon genoemd. Daar beklim je de Tor, een natuurlijke heuvel met een verbazingwekkende vortex-energie en ook toegang tot het land van de feeën en de onderwereld, waar volgens de legendes koning Arthur rust totdat hij terugkeert. We bezoeken de ruïnes van de abdij, ooit het religieuze centrum van Engeland, waar ooit de graven van Arthur en Guinevere werden ontdekt, zo wordt beweerd.

De Godin

Goddess Altar
Avalon is ook het centrum van de Godin, waar ze haar hart en ziel in het land heeft geplaatst. De priesteressen van Avalon houden nog steeds hun ceremonies om de Godin te eren en brengen de boodschap van vrouwelijke spiritualiteit. Je zult de omhelzing van de Godin voelen en je hart zal worden aangeraakt door de ziel van Avalon.

Steen Cirkels

We zullen de grootste steencirkel van Europa bezoeken: Avebury. Avebury ligt in Wiltshire en dit is het gebied waar de meeste graancirkels te vinden zijn en als we geluk hebben, kunnen we een graancirkel bezoeken. In de buurt van Avebury is er de kunstmatige heuvel van Silbury en een oude grafberg, genaamd West Kenneth Long Barrow. Ook Stonehenge staat op onze lijst, want die eeuwenoude site mag je niet missen.
Avebury Stone circle

Wells

Als je een echt Engels plaatsje wilt ervaren, dan is een bezoek aan Wells een must. Wells heeft een prachtige kathedraal, The Bishop’s Palace en een echt Harry Potter straatje…Het is een kleine charmante plaats en zeker de moeite waard.

Deze reis kan je persoonlijke zoektocht naar je heilige graal zijn. We geven je de tijd om naar binnen te gaan en contact te maken met je ziel. Wees voorbereid om je intuïtie te volgen en open te staan ​​voor magische ontmoetingen.

Het Programma:

Dag 1, dinsdag 25 April:

Aankomst en welkom in Glastonbury: introductie en welkomstceremonie op een speciale krachtplek, the Avalon Orchard onderaan de Tor,  om verbinding te maken met het land. Een geleide meditatie naar Avalon door Manon zal helpen om de intenties voor de reis uit te drukken. We bezoeken het centrum van het labyrint op de Tor, waar de ingang is naar de andere wereld. Daarna gaan door naar boven op de Tor voor geweldige uitzichten en het voelen van de energie.

Dag 2, woensdag 26 April :

In de ochtend gaan we langs de Goddess House voor een healing en een ritueel om ons voor te bereiden op de Beltane. Daarna gaan we de godinnentempel bezoeken en kun je de fantastische energie ervaren van deze plek.

In de Middag bezoeken we de ruines van de Glastonbury Abbey, een belangrijke historische site binnen Glastonbury.  Daarna gaan we nog naar de Maria Magdalena-kapel voor een stilte meditatie.

Dag 3, donderdag 27 April

Een volledige dag Steen cirkels: Stonehenge en Avebury. Rond Avebury is een zeer spiritueel gebied en hier zijn de meeste graancirkels te vinden, echter helaas niet meer in September. Avebury is de grootste steencirkel van Europa – met zelfs een dorpje binnen de cirkel. De stenen zijn vrij toegankelijk en elke steen heeft een andere energie. Stonehenge is een must ook al is het wat toeristisch, maar ook daar kunnen we in contact gaan met de druides van vroeger.  We gaan proberen de inner acces te doen bij Stonehenge – geen garanties.

Dag 4, vrijdag 28 April

Ochtend is vrij om meer van Glastonbury en haar magische winkels te verkennen of een heerlijke massage of healing te krijgen.

Na de lunch bezoeken we de heilige bronnen: The White Spring en The Red Spring:  The Chalice Well. Deze bronnen zijn belangrijke sacred sites van Glastonbury en hun water is geneeskrachtig. The Chalice Well is uitgegroeid tot ene bijzondere tuin van de vrede. 

Dag 5, zaterdag 29 April    

In de ochtend pakken we de bus naar Wells en bezoeken de Kathedraal en het Harry Potter straatje (Bishop’s Palace is optioneel). Er is een leuke ochtend markt in Wells en de sfeer van dit charmante stadje, zal je vast bevallen.

In de avond zullen de eerste Beltane activiteiten plaatsvinden, zodat we helemaal in de sfeer zullen raken.

Dag 6

Dit is de Beltane Dag! met veel vieringen in Glastonbury, zoals de zonsopgang ceremonie met de druiden op de Tor, vuur springen bij de Chalice Well, de draken processie in town en de Green Men die de Meiboom naar de Tor dragen om daar te dansen voor vruchtbaarheid en verbinding.

Dag 7

Ochtend afscheidsceremonie voordat we allemaal vertrekken naar waar we vandaan kwamen.

Bijzonderheden: De kosten van deze reis bedragen 1050 Euro en zijn inclusief de accommodatie in een B&B op basis van het delen van een tweepersoonskamer, vervoer per bus of auto naar Stonehenge en Avebury en naar Tintagel, het programma en reisgidsen, toegang tot genoemde plaatsen, ceremonies en meditaties. Het is exclusief jouw retourvlucht of maaltijden (behalve ontbijt). Eenpersoonstoeslag is 200 Euro. Toeslag Inner access Stonehenge is 35 Euro p.p.

We hebben minimaal 4 deelnemers nodig voor deze reis en we verwelkomen maximaal 10 deelnemers. Voor boekingen en informatie kunt u een e-mail sturen naar earthmama@manontromp.com 
Chalice Well

Sunrise Tor
In mijn element!
Ik noem mezelf een Aarde Priesteres - mijn werk is om mensen weer met de aarde te verbinden en haar levensenergie terug in hun leven te brengen. We maken deel uit van deze aarde, maar we vergeten dat vaak. We kunnen onszelf verliezen en niet meer weten wat echt belangrijk is - de aarde zal je altijd laten herinneren wie je bent en waarom je hier bent. Ik werk met ceremonie, ritueel, het Keltische Wiel van het Jaar, de Elementen en tarot, meditatie en geluid. Ik organiseer heilige reizen en workshops om je terug te brengen naar je natuurlijke zelf. Ik hoop hier in Avalon met je in contact te komen