Earth Talk: Natuurlijke ritmes voor natuurlijke balans

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Earth Talk: Natuurlijke ritmes voor natuurlijke balans

November 1, 2021 @ 7:30 pm - 9:00 pm

In de natuur heeft alles een eigen cyclus: de groei van een boom, de ontwikkeling van een dier, van zaadje tot vrucht, van leven tot dood, alles volgt een eigen ritme. De mens is een natuurwezen en heeft van nature ook haar eigen ritme. Haar ritme spiegelt het ritme van de natuur en het universum. De oorspronkelijke volken van de aarde, volgden dit ritme en baseerden hun gewoontes hierop. Ze waren afhankelijk van wat de aarde hun gaf: voedsel, water en bescherming tegen de elementen. Ze volgden de cycli van de natuur: van lente tot winter en zagen elke boom, elke rots, elk dier en elk mens wordt als heilig en de wisseling van de seizoenen als spiegels voor de wisselingen in ons innerlijk. Wat buiten gebeurde, gebeurde ook binnen en anders om.

Hoe kunnen we ons verbinden met de natuurlijke ritmes om op die manier onze eigen natuurlijke balans te vinden? In onze moderne 24 uurs maatschappij is dat zeker een uitdaging, echter het is mogelijk je af te stemmen. Manon Tromp, krachtplekken gids en aardvrouw, geeft het voorbeeld van het Keltisch Wiel en hoe je die kunt gebruiken in het dagelijkse leven.
De Earth Talk vindt plaats in de Proeflokalen en wordt georganiseerd foor de Sacred Heart Tempel, een initiatief van Manon Tromp en Tania van der Maat. Bijdrage is 8 euro p.p., opgeven kan bij natuurcoach@manontromp.com

Details

Date:
November 1, 2021
Time:
7:30 pm - 9:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, ,
Translate »