Voor Teksten, Artikels en Redactie die aan bijdragen vernieuwing

Mijn specialiteit is duurzaam schrijven, wat betekent dat ik bij voorkeur schrijf over onderwerpen die vernieuwend zijn en iets bijdragen aan een betere wereld. Ik schrijf vanuit een nieuwe visie op de mens die meer dan alleen fysiek is. Ik voel dat ik als schrijver wil bijdragen aan een betere wereld en zet me in om ook voor een stukje bewustwording. Ben ik een dromer? Ja zeker! Maar ook een doener met een aardse holistische kijk op de zaken van het leven.

Ik maak graag teksten voor folders, websites, presentaties en meer en ik kan helpen bij het samenstellen van boeken of magazines. Ik denk graag mee over hoe je boodschap moet overkomen en hoe je mensen kunt bereiken.

Onderwerpen: Van schrijven over gezonder voedsel tot over duurzame woningbouw, of over de effecten van meditatie op de gezondheid tot over de kracht van vrouwen in ontwikkelingslanden.

Achtergrond:  Ik heb meerdere artikelen geschreven voor met name www.debeterewereld.nl, het blad Spiegelbeeld, webmagazine Vrouw.nl,  maar ook voor Paravisie, Frontier, Bres en voor de nieuwsbrief van de Drunvalo Melchizedek in Amerika http://www.spiritofmaat.com

Boeken:

De Magie van Avalon, (2008) Boekscout.   by Wendy Andrew

Wat is Avalon? Waar is Avalon? Wat is de verbinding tussen Avalon en Glastonbury? Wat is die magische energie van Avalon? Deze en meer vragen probeer ik te beantwoorden in dit boek. Samen met een uitleg over het Keltisch Wiel en meditaties.

Voor bestellen: Boekscout 

Aardevrouwen Spreken (2012) A3 Boeken . 

Dit boeken uitgekomen in het najaar van 2012. Dit is de beschrijving:

In ‘Aardevrouwen spreken’ geven 13 vrouwen hun visie op deze tijd en de toekomst. Zij hebben allen hun sporen verdiend met hun inzet voor een betere wereld en zijn actief op verschillende gebieden: van media tot politiek en van oude wijsheid tot nieuwe wijsheid met betrekking tot onze relatie met de aarde en onze omgeving.

Voor meer informatie en bestellen: A3 Boeken

Interview met Ojas de Ronde van De Nieuwe Mens:

17 januari 2012 op Willem de Ridder radio: 2012-01-17-DeNieuweMens-Manon1

Artikelen

Leave a Reply