Avalon Samhain Tour

29 Oktober – 3 November 2020

Als je het gevoel hebt dat je een speciale band hebt met Avalon en je voelt dat je wordt geroepen, dan is deze reis misschien precies wat nodig is. Avalon roept al haar mensen op om te komen helpen de aarde voor te bereiden op de veranderingen die al plaatsvinden. Avalon is het mythische land dat bekend is van vele legendes. Avalon brengt transformatie en liefde in een tijd van verwarring en chaos. Het is tijd om haar vrouwelijke kracht te ontketenen om de liefde in de wereld te brengen, een wereld die klaar is voor verandering. Avalon brengt de magie in iedereen naar boven en als je haar roep hoort, weet je dat het tijd is. Deze reis vindt plaats als we het Samhain seizoen ingaan, festival van dood en wedergeboorte en de kans om je te verbinden met onze voorouders.

Krachtplekken
Ervaar de magie van Avalon We nodigen je uit om de magie van Avalon zelf te ervaren en met ons mee te gaan naar het zuidwesten van Engeland, waar we de legendes volgen en krachtplekken van Avalon bezoeken. We nemen je mee naar Glastonbury, een spirituele bedevaartplaats, ook wel The Isle of Avalon genoemd. Daar beklim je de Tor, een natuurlijke heuvel met een verbazingwekkende draaikolk-energie en ook toegang tot het land van de feeën en de onderwereld, waar volgens Arthur Legende rust tot hij terugkeert. We zullen de ruïnes van de abdij bezoeken, ooit het religieuze centrum van Engeland, waar ooit de graven van Arthur en Guinevere werden ontdekt, of zo wordt beweerd.

by Wendy Andrew

Godin
Avalon is ook het centrum van de godin, waar ze haar hart en ziel in het land heeft geprint. De priesteressen van Avalon houden nog steeds hun ceremonies om de godin te eren en zij brengen de boodschap van vrouwelijke spiritualiteit. Je zult de omhelzing van de Godin voelen en je hart zal worden geraakt door de ziel van Avalon.


Avebury en Stonehenge cirkels
Vervolgens bezoeken we de grootste stenen cirkel van Europa in Avebury. Avebury bevindt zich in Wiltshire en dit is het gebied waar de meeste graancirkels worden gevonden. Dichtbij Avebury is er de door mensen gemaakte heuvel van Silbury en een oude begraafplaats, genaamd West Kenneth Long Barrow. Stonehenge staat ook op onze lijst, omdat je die oude site niet mag missen.

Stonehenge

Jouw Heilige Graal
Deze reis kan je persoonlijke zoektocht naar je heilige graal zijn. We zullen tijd nemen en je de tijd geven om naar binnen te gaan en contact met je ziel te maken. Wees bereid om je intuïtie te volgen en je open te stellen voor magische ontmoetingen.


Uw reisschema:
Dag 1 – 29 Okt. Aankomst en welkom in Glastonbury – programma begint om 13.00 uur, Introductie en welkomstceremonie in het Goddess House. Daarna gaan we je naar een kracht plek om je met het land te verbinden met behulp van visualisatie- en meditatietechnieken om je te helpen verbinding te maken met Moeder Aarde. Een geleide meditatie in Avalon door Manon zal helpen de intenties voor de reis naar voren te brengen.


Dag 2, 30 Okt. Deze morgen zullen we rondzwerven op het Isle of Avalon zoals de Priestesses van Avalon vroeger deden – een reis maken door de Mists of Avalon werkend met de mythen van Avalon. Het omvat een bezoek aan de Tor en we doen een mooie ceremonie in the Apple Orchard. Lunch in Glastonbury en vrije tijd om de High Street te verkennen die vol is met new-age winkels en healingcentra. Na de lunch bezoeken we de beroemde ruïnes van Glastonbury Abbey, die meer te bieden hebben dan je denkt.
Avond – Song Circle


Dag 3, 31 Okt. Workshop halve dag: Inleiding tot Godin en het Wiel van het Jaar door Manon, Earth Priestess en Hedge Witch. De vrouwelijke wijsheid en kennis ervaren die we allemaal in onszelf hebben en een kans om je vraag aan de godin te stellen. Tevens bereiden we ons voor op de Samhain viering met meditatie en visualisatie.

Avond programma: Samhain viering in Chalice Well. Daarna een mogelijkheid om de Tor op te gaan en een kijkje door de sluiers te nemen.

Avebury Stone Circle


Dag 4, 1 Nov. Ochtend vrij om meer van Glastonbury te verkennen. Middagwandeling naar Gog en Magog, de oude eikenbomen die het begin vormden van het druïden ceremoniële pad naar de Tor.
Avond: wat is de boodschap van het Orakel?


Dag 5, 2 Nov. Een volledige dag met Stone-cirkels: Stonehenge en Avebury. Rond Avebury is een zeer spiritueel gebied en het is waar de meeste graancirkels worden gevonden. Als er een graancirkel is (we zullen vroeg in het seizoen zijn) kunnen we deze bezoeken of anders zullen we zeker de begrafeniskamer van West Kenneth Long Barrow bezoeken.


Dag 6, 3 Nov. Ochtend afscheidsceremonie voordat we allemaal vertrekken naar waar we vandaan kwamen. De reis eindigt om 12.00 uur.


Details: De kosten van deze reis zijn 695 Euro en het omvat de accommodatie in een B&B op basis van het delen van een tweepersoonskamer, vervoer per bus of auto, het programma en reisgidsen, toegang tot genoemde locaties en plaatsen, ceremonies en meditaties. Het is exclusief uw retourvlucht of maaltijden.

Voor boeken, graag contact opnemen met: Earthmama

Paypal Payment

Payment for service
info@manontromp.com:

Upcoming Events

  1. Shamanic Wellbeing Equinox Retreat

    October 17 @ 10:00 am - October 21 @ 1:00 pm
  2. Avalon Samhain Retreat

    October 29 @ 12:00 pm - November 3 @ 1:00 pm