1 – 5 Juni 2022

For the English version, please check The magical Journey to Avalon

Als je voelt dat je een speciale band hebt met Avalon en je voelt dat je geroepen wordt, dan is deze reis voor jou. Avalon vraagt je om te komen helpen om de aarde voor te bereiden op de veranderingen die al plaatsvinden. Avalon is het mythische land dat bekend is uit vele legendes. Avalon brengt transformatie en liefde in een tijd van verwarring en chaos. Het is tijd om haar vrouwelijke kracht te ontketenen om de liefde in de wereld te brengen, een wereld die klaar is voor verandering. Avalon brengt de magie in iedereen naar boven en als je haar roep hoort, weet je dat het tijd is. Deze reis vindt plaats terwijl we ons voorbereiden op de Zomer Solstice: het festival van Manifestatie.
 
We nodigen je uit om de magie van Avalon zelf te ervaren en met ons mee te gaan naar het zuidwesten van Engeland, waar we de legendes zullen volgen en krachtplaatsen van Avalon zullen bezoeken. We nemen je mee naar Glastonbury, een spiritueel pelgrimsoord, ook wel The Isle of Avalon genoemd. Daar beklim je de Tor, een natuurlijke heuvel met een verbazingwekkende vortex-energie en ook toegang tot het land van de feeën en de onderwereld, waar volgens de legendes koning Arthur rust totdat hij terugkeert. We bezoeken de ruïnes van de abdij, ooit het religieuze centrum van Engeland, waar ooit de graven van Arthur en Guinevere werden ontdekt, zo wordt beweerd.

De Godin

Goddess Altar
Avalon is ook het centrum van de Godin, waar ze haar hart en ziel in het land heeft geplaatst. De priesteressen van Avalon houden nog steeds hun ceremonies om de Godin te eren en brengen de boodschap van vrouwelijke spiritualiteit. Je zult de omhelzing van de Godin voelen en je hart zal worden aangeraakt door de ziel van Avalon.

Steen Cirkels

We zullen de grootste steencirkel van Europa bezoeken: Avebury. Avebury ligt in Wiltshire en dit is het gebied waar de meeste graancirkels te vinden zijn en als we geluk hebben, kunnen we een graancirkel bezoeken. In de buurt van Avebury is er de kunstmatige heuvel van Silbury en een oude grafberg, genaamd West Kenneth Long Barrow. Ook Stonehenge staat op onze lijst, want die eeuwenoude site mag je niet missen.
Avebury Stone circle
Deze reis kan je persoonlijke zoektocht naar je heilige graal zijn. We geven je de tijd om naar binnen te gaan en contact te maken met je ziel. Wees voorbereid om je intuïtie te volgen en open te staan ​​voor magische ontmoetingen.

Het Programma:

Dag 1: 1 Juni

Aankomst en welkom in Glastonbury: introductie en welkomstceremonie op een speciale krachtplek om verbinding te maken met het land. Een geleide meditatie naar Avalon door Manon zal helpen om de intenties voor de reis uit te drukken.

Dag 2, 2 Juni     
Workshop halve dag: Introductie tot Godin en het Wiel van het Jaar door Manon. Het ervaren van de Vrouwelijke wijsheid en kennis die we allemaal in onszelf hebben en een kans om je vraag aan de Godin te stellen. Na de lunch bezoeken we de heilige bronnen: The White Spring en The Red Spring:  The Chalice Well. 
Chalice Well

Dag 3 – 3 Juni

Ochtend Vrij om meer van Glastonbury te verkennen. Middagbezoek aan de Abbey en de Magdalena-kapel.

Dag 4, 4 Juni     

Een volledige dag Steen cirkels: Stonehenge en Avebury. Rond Avebury is een zeer spiritueel gebied en hier zijn de meeste graancirkels te vinden. Als er een graancirkel is (we zijn vroeg in het seizoen) kunnen we misschien een bezoek brengen of anders gaan we naar  de Grafheuvel van West Kenneth Long Barrow.

Dag 5, 5 Juni        

Ochtend afscheidsceremonie en last minute shopping in de magie winkels van Glastonbury voordat we allemaal vertrekken naar waar we vandaan kwamen. 
Sunrise Tor
Bijzonderheden: De kosten van deze reis bedragen 595 Euro en zijn inclusief de accommodatie in een B&B op basis van het delen van een tweepersoonskamer, vervoer per bus of auto, het programma en reisgidsen, toegang tot genoemde plaatsen en plaatsen, ceremonies en meditaties. Het is exclusief uw retourvlucht of maaltijden (behalve ontbijt). Eenpersoonstoeslag is 150 Euro.

Healing Waters: ons verblijf is in het prachtige en rustige Healing Waters Retreat Huis. Dit is gelegen aan de rand van de magische heuvel Weyriall Hill, verbonden aan mythes en legendes. Healing Waters is wifi free en vegetarisch. Ze verzorgen onze dagelijks ontbijt die je met een schitterend uitzicht op de velden en de Tor, kan nuttigen. Een keuken is aanwezig om maaltijden te bereiden, als we niet uit eten gaan. 

We hebben minimaal 4 deelnemers nodig voor deze reis en we verwelkomen maximaal 10 deelnemers. Voor boekingen en informatie kunt u een e-mail sturen naar earthmama@manontromp.com 
Healing waters
In mijn element!
Ik noem mezelf een Aarde Priesteres - mijn werk is om mensen weer met de aarde te verbinden en haar levensenergie terug in hun leven te brengen. We maken deel uit van deze aarde, maar we vergeten dat vaak. We kunnen onszelf verliezen en niet meer weten wat echt belangrijk is - de aarde zal je altijd laten herinneren wie je bent en waarom je hier bent. Ik werk met ceremonie, ritueel, het Keltische Wiel van het Jaar, de Elementen en tarot, meditatie en geluid. Ik organiseer heilige reizen en workshops om je terug te brengen naar je natuurlijke zelf. Ik hoop hier in Avalon met je in contact te komen