Keltisch Wiel en Avalon Workshop

by Wendy Andrew

Picture by Wendy Andrew

Het Keltisch Wiel en Avalon 

Deze reis is een kans om verbinding te maken met de energie van Avalon en kennis te maken met de Keltische tradities. Het volgen van het Keltisch Wiel van het jaar maakt je bewust van de energie van de natuur van elk seizoen. Het zal je laten zien hoe we verbonden zijn met deze energieën en hoe kunnen we ze gebruiken voor het verbeteren van onze verbinding met onze eigen natuurlijke zelf. Wij zijn onderdeel van de natuur, maar we hebben de neiging om dit te vergeten in het midden van onze hectische dagelijkse leven. Hoewel het Keltische Wiel gebaseerd is op West-Europese seizoenen – het wiel zal je een manier geven om de cyclus van je eigen land waar ook ter wereld bewuster te beleven. De Aarde cyclus is overal aanwezig en hoe meer je in harmonie met ermee leeft, hoe meer je bloeien als mens.

Dag 1 – Zaterdag 15 juli

Een introductie van Avalon

Een mooie ochtend wandeling naar de Tor te verbinden met de energieën en legendes van Avalon: we wandelen via het Elfen pad naar de Tor, klimmen naar de Egg steen, het centrum van het labyrint en toegang tot de elven rijk waar we een geleide meditatie zal doen om Morgana, de koningin van de feeën, te ontmoeten. We zullen eindigen in de Chalice Well voor een reiniging en water ritueel. Na de lunch bezoeken we de abdij om de graven van Arthur en Guinevere te zien en een mooie wandeling door het park te maken. Deze wandeling zal je zeker terug nemen in de tijd.

Dag 2 – Zondag 16 juli

Begin van het Keltisch Wiel Workshop

Het Keltisch Wiel heeft 8 seizoenen, elk met een andere energie. We werken met 2 seizoenen elke dag – de dag te beginnen met een inleiding tot het Keltisch Wiel en hoe je het kunt gebruiken in je dagelijks leven. We beginnen met het einde en het begin van het Keltisch Wiel; Herfst Equinox en Samhain – de inleiding van de donkere tijd van het jaar waarin de aarde zich terug trekt en ons de kans geeft tot introspectie. we zullen o.a. een ​​diepe meditatie doen bij de White Spring.

Dag 3 – Maandag 17 juli

We zullen samenwerken met de twee seizoenen die de winter vertegenwoordigen: Winter Solstice en Imbolc, wanneer  langzaam de aarde begint te roeren en we ons voorbereiden om ons open te stellen voor het nieuwe begin van onze mogelijkheden. We ervaren het kind in ons en start fantasying en verbeelden. In de middag ervaren we een gast workshop over Bridget, de Godin van Imbolc.

Dag 4 – Dinsdag 18 juli

Lente Equinox en Beltane vertegenwoordigen de lente van de cyclus waar de aarde weer terug haar kleur en creativiteit terug begint te krijgen en passie en transformatie beginnen te stromen. Dit is de tijd voor ons om creatief te zijn, om te werken met de zaden van inspiratie van de winter. In de natuur zullen we samen met het creëren van een altaar voor de manifestatie van onze ideeën te activeren en zullen we dansen op de klanken van de trommel.

Dag 5 – Woensdag 19 juli

De zomer seizoenen Zomer Solstice en Lammas – en we zullen deze dag de grootste steencirkel van Europa bezoeken, Avebury en werken met de cirkel energie van de zon. Dit is de tijd dat de zon het meest actief is en dat onze ideeën tot uiting komen en oogsten we de vruchten van. Het is ook tijd om afscheid te nemen van de zon te zeggen en voor te bereiden op de winter. En als we geluk hebben, kunnen we een graancirkel bezoeken.

Dag 6 – Donderdag 20 juli

We kijken terug op alles wat we gedaan hebben deze week en voor te bereiden op een ceremonie aan de intentie te stellen voor een zinvol leven.

Middag vrij

De workshop gastvrouw:

De workshop wordt gegeven door Manon Tromp, die sinds 2012 in Glastonbury woont en werkt. Manon is een Aarde Priesteres, Gids, Zangeres en Schrijfster. Ze organiseert tours naar de Sacred Sites, zoals Glastonbury, Stonehenge, Tintagel, Sedona en Ierland. Manon is de schrijfster van ‘De magie van Avalon’ en ‘Aardevrouwen spreken’. Ze is tevens Jazz en Blues zangeres en werkt graag met geluid in haar workshops.

Kosten

De kosten voor deze 6 daagse programma zijn de volgende:

Accommodatie op basis van twee personen in een tweepersoonskamer inclusief ontbijt, vervoer, toegangsprijzen chalice Well en Abbey, begeleiding, workshop, ceremonies, meditaties, gast workshop.

De totale kosten zijn 650 pond P.P. – met uitzondering van de vlucht, met uitzondering van het vervoer van en naar de luchthaven, of maaltijden behalve ontbijt. (Min 5 deelnemers vereist).

Reserveringen worden bevestigd na het betalen van een borg van 250 pond. Voor meer informatie over het boeken, neem dan contact op Manon:

info@manontromp.com of 44 7999314308

www.manontromp.com