Introductie Keltische tradities en Magie

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Introductie Keltische tradities en Magie

March 5, 2023 @ 10:00 am - 4:00 pm

€55
Deze dag workshop zal in het teken staan van het leren kennen van de Keltische Natuurtradities en hoe je de energie van de natuur en met name de seizoenen kunt gebruiken om te manifesteren. De natuur is onze bron, de bron van leven en we kunnen haar creatieve kracht gebruiken om zelf creatiever te zijn en balans te vinden. Om verbinding te maken met de energieën en te leren hoe je je bewust kunt zijn van hoe je ermee kunt omgaan, moet je een levenslange relatie ontwikkelen met de natuurlijke wereld: de elementen, de seizoenen, de maan, de planeten en alle natuurwezens . Door verbinding te maken met de natuur ga je beter aansluiten op je eigen natuur. Meer dan ooit is het belangrijk om opnieuw contact te maken met een meer natuurlijke manier van zijn en leven.
De Keltische tradities sluiten hierbij het best aan voor ons eigen land, ze zijn van onze voorouders die ook in Nederland woonden. Vaak kijken we naar tradities van andere volken, zoals de Amerikaanse Indianen, de Siberische tribes, het boeddhisme, de Aboriginals, de Zuid Amerikaanse Indianen en meer. We kunnen veel van die tradities leren, maar ook wij hebben tradities die onze voorouders hier in dit land hebben neergezet.
We gaan met het Keltisch Wiel aan de slag, die 8 seizoenen kent met elk haar eigen energie. Daar we niet ver van de Lente Equinox zijn, zullen activiteiten doen waarbij we ons voorbereiden op de energie van de Equinox. We proeven aan het doen van magie gebruik makend van de energie van de natuur om ons heen.
Deze workshop is een introductie voor een aantal weekenden gericht op het werken met de Seizoenen. Kosten 55 euro incl. koffie en thee en excl. lunch.
Aanmelding: natuurcoach@manontromp.com
De workshop wordt gegeven door Manon Tromp – Aardepriesteres, Sacred Tour Guide, schrijfster en zangeres. Manon heeft 8 jaar in het magische plaatsje Glastonbury gewoond en gewerkt, waar ze o.a. mensen bracht naar krachtplekken. Glastonbury staat ook bekend als The Isle of Avalon en wordt gezien als de Hart Chakra van de aarde. Voor meer informatie: www.manontromp.com

Minder weergeven

Details

Date:
March 5, 2023
Time:
10:00 am - 4:00 pm
Cost:
€55
Event Categories:
,
Website:
www.manontromp.com

Venue

Zunnekaant
Oranjekanaal Noordzijde 58
Orvelte, Netherlands
+ Google Map
View Venue Website
Translate »