Herfst Equinox Ceremonie

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Herfst Equinox Ceremonie

September 22, 2021 @ 2:00 pm - 4:00 pm

 

Herfst Equinox is het festival van Loslaten. Rond 21 september zijn dag en nacht weer in balans en wordt er gekeken naar harmonie.
Het is een periode van dankbaarheid, van terugkijken op alles wat je hebt of hebt meegemaakt. Het is de tijd dat je met nieuwe energie weer richting de donkere dagen gaat, naar je innerlijke wereld. Het werk buiten is gedaan: nu is de tijd om te feesten met de familie en vrienden. We laten het verleden los en gaan met moed en vertrouwen de winter in, wetende dat we kunnen vertrouwen op onze innerlijke wijsheid. We vieren ons zelf als een geheel: onze lichte kant en onze donkere kant.
Vroeger werd in deze tijd de dag van de Draak gevierd: de Draak werd opgeroepen om de vuur energie in ons innerlijk te laten branden. De Draak gaat onder de grond in de winter en is een oud symbool voor vuur, dynamiek, wilskracht en moed, zodat we niet bang hoeven te zijn.
We gaan de energie van de Herfst Equinox verwelkomen met een mooie ceremonie bij het Spiraal aan de IJssel. De krachtplek van Zutphen en energieën van de draken en Avalon.
Breng je drum, een kracht voorwerp en water mee en doe mee.
wat lekkers aan overvloed om te delen! We gaan verzamelen bij de Spiraal aan de IJssel.
Kosten voor deelname: 10 Euro p.p. Meld je aan bij: natuurcoach@manontromp.com 

 

Details

Date:
September 22, 2021
Time:
2:00 pm - 4:00 pm
Event Tags:
, , ,
Translate »